Wedstrijdverslag S.P.S. F1 - H.S.C.'28 F1

S.P.S. F1 - H.S.C.'28 F1 (competitie)

S.P.S. komt net tekort tegen H.S.C.'28

In een leuke gelijk opgaande wedstrijd heeft S.P.S. na een ruststand van 0-0, met 0-2 verloren van H.S.C.'28 uit Heerle. Ondanks het druilerige weer waren de ouders in grote getale op komen dagen om onze jonge helden aan te moedigen. Het was nog onzeker of Carmen vandaag mee kon doen. Ze had last van een knieblessure, maar tijdens de warming-up bleek ze toch fit genoeg om te starten. Vandaag speelden we tien tegen tien, zodat we twee wissels hadden. De eerste helft ging het gelijk op en waren er kansjes aan beide kanten.  De eerste helft werd er echter niet gescoord, zodat we met 0-0 de warme kleedkamers opzochten.

Foto 6: Patrick.

In de rust werd aangegeven dat we ook verdedigend goed op moesten blijven letten en niet alleen naar voren lopen. Zeker omdat er bij H.S.C.'28 een paar goede voetballers bij lopen. In de tweede helft komt H.S.C.'28 sterk opzetten en komt S.P.S. er niet meer uit. Dankzij goed keeperswerk van Wesley kunnen we het toch nog op 0-0  houden. Halverwege de tweede helft wordt het toch 0-1. S.P.S. krijgt daarna toch nog een paar kansjes op de gelijkmaker, maar ze komen net een beetje kracht tekort. Als dan H.S.C.'28 ook nog de 0-2 binnen schiet, lijkt de wedstrijd beslist. S.P.S. blijft het proberen, maar meer zit er niet in. Einduitslag 0-2.

Volgende week spelen we uit tegen N.S.V. uit Nispen. Aanvang 9.30 uur.